VEKİL AYAN, HİLVAN BELEDİYE EŞ BAŞKANLARINI ZİYARET ETTİ

Milletvekili Dilan Kunt Ayan ziyaretinde Hilvan Belediye Eş Başkanları ve belediyede hazır bulunan belediye meclis üyeleri ile Hilvan’ın gelişmesi için planlanan projeler hakkında değerlendirmelerde bulundu. Dilan Kunt Ayan: “Hilvan’ın Gelişmesi İçin Destek Olmaya Hazırız” Ziyaretin ardından bir açıklama yapan Milletvekili Dilan Kunt Ayan, “Hilvan Belediyesi’nin gerçekleştirdiği çalışmaları yerinde görmek ve eş başkanlarımızla yürütülen çalışmaları değerlendirmek bizim için önemliydi. Eş başkanlarımız ile yaptığımız görüşmede Hilvan’ın sosyal, ekonomik, altyapı ve üstyapı alanlarında gelişme göstermesine yönelik tasarlanan projeler takdire şayan ve belirlenen hedefler de oldukça umut verici. Şanlıurfa’mızın güzel ilçesi Hilvan’ın daha iyi…

GÜNDEM 

Milletvekili Dilan Kunt Ayan ziyaretinde Hilvan Belediye Eş Başkanları ve belediyede hazır bulunan belediye meclis üyeleri ile Hilvan’ın gelişmesi için planlanan projeler hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Dilan Kunt Ayan: “Hilvan’ın Gelişmesi İçin Destek Olmaya Hazırız”
Ziyaretin ardından bir açıklama yapan Milletvekili Dilan Kunt Ayan, “Hilvan Belediyesi’nin gerçekleştirdiği çalışmaları yerinde görmek ve eş başkanlarımızla yürütülen çalışmaları değerlendirmek bizim için önemliydi. Eş başkanlarımız ile yaptığımız görüşmede Hilvan’ın sosyal, ekonomik, altyapı ve üstyapı alanlarında gelişme göstermesine yönelik tasarlanan projeler takdire şayan ve belirlenen hedefler de oldukça umut verici. Şanlıurfa’mızın güzel ilçesi Hilvan’ın daha iyi bir geleceğe ulaşması ve gelişmesi için her türlü desteği vermeye hazırız” şeklinde konuştu.

Hilvan Belediye Eş Başkanları’ndan Vekil Ayan’a Ziyaret Teşekkürü

Şanlıurfa Milletvekili Dilan Kunt Ayan’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren Eş Başkanlar, “Bugün DEM Parti Şanlıurfa Milletvekilimiz Dilan Kunt Ayan bizleri belediyede ziyaret etti. Hilvan’ın sorunlarını dinlemesi ve çözüm önerilerini paylaşması bizleri son derece mutlu etti. Kendisiyle yaptığımız verimli görüşmeler, ilçemizin kalkınması ve gelişmesi için önemli bir adım oldu. Ziyaretlerinden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz” ifadelerinde bulundu.

Önerilen Haberler

Leave a Comment